“Sebesar-besar kebajikan itu ialah berakhlak dengan akhlak yang baik, dan dosa itu ialah perasaan bimbang dalam jiwa dan engkau tidak suka keadaan itu diketahui oleh orang lain”.

Monday, November 7, 2011

Sudah Sampe

Alhamdulillah..selamat sampai rumah. Jam merata-rata..semuanya disebabkan oleh accident. banyak kali aku divert ikut jalan biasa..sampai tersesat-sesat masuk ke kampung mana ntah..kat Bertam. Sabo jerlah...dahle senja lalu lak kt cemetry kristian..cering puak bulu romeku.

Alhamdulillah, kenduri akekah Faris dan korban berjalan lancar. Moga jadi anak yang soleh ye anakku. Cuti pendek nak kuraikan sepenuhnya..pegi rumah tok pun tk sempat nak tunggu kendurinya. Nak rushing balik ke Ipoh. Sempat nolong apa yg patut jerlah..dan sempat tengok cicit baru Tok andak..baby baru nazirah. Cute budaknya..

Too tired to put it all down here..faris is half asleeep and he puke in car again. Esok dia ade upgrade belt ..harap2 sihatler anak terunaku tu.
Till then..hulwatihijab pun tak diupgradekan lagi. Assignment pulak nak kena submit this weekend..sok kena pulun habis2an. Mata dah kuyu..

No comments:

Sharing Is Caring