“Sebesar-besar kebajikan itu ialah berakhlak dengan akhlak yang baik, dan dosa itu ialah perasaan bimbang dalam jiwa dan engkau tidak suka keadaan itu diketahui oleh orang lain”.

Monday, June 20, 2011

Asyik pening jer ni!

2-3 hari pening makin teruk, terjaga tengah malam tu perkara biasa. Ngantuk sangat2 tapi mata tak boleh nak pejam. entah kenapa ntah..dulu jadi jugak tapi tak seteruk gini. Tapi hari ni persoalannya mungkin terjawab..kebertulan di kilang ada health screening. Saya turut serta check status cholestrol, BMI, pulse dan fat..ternyata chalorie tinggi. Melebihi paras normal. BP mencecah 135..close to hypertension. No wonderlah!


No comments:

Sharing Is Caring